Vluchtelingen op straat in Utrecht

STIL steunt dakloze vluchtelingen in humanitaire nood. STIL zoekt dringend opvang voor mensen die kwetsbaar zijn, in nood en nergens terecht kunnen om te slapen. Hun asielverzoek is afgewezen, soms loopt de procedure nog. Vaak is sprake van medische en humanitaire nood en meestal is er nog juridisch perspectief. Terugkeer kan vaak (nu) niet.

 

Drie vrouwen zoeken opvang

Zo zoeken we vanaf maandag opvang voor een zwangere Guinese van 29 jaar en voor

een Georgische (25). Ook voor een Congolese van 45 jaar. 

 

Ook een gezin en twee mannen

Tevens vanaf maandag voor twee Armeense mannen vader (60) en zoon (35) of een van de twee, liefst in Houten waar moeder en zus ook verblijven, of aparte plek voor allevier samen.  Vanaf dinsdag voor twee jonge mannen, Afghaans en Iraans.

 

Kun je helpen?

Mail dan: mjenezon@xs4all.nl  (cc info@stil-utrecht.nl), bel STIL 030 2713 463, ga langs: Laan van Nieuw Guinea 143 (vrijdag gesloten) of sms (of bel) naar 06 85 276758 Margreet Jenezon.

 

www.stil-utrecht.nl